Zdroj: http://www.rioverda.cz/index.php?a=ostatni-zajezdy/svycarsko-svycarske-zeleznicni-dobrodruzstvi-2-autobus  •  Vydáno: 6.3.2023 17:15  •  Autor: Rioverda

Švýcarsko - ŠVÝCARSKÉ ŽELEZNIČNÍ DOBRODRUŽSTVÍ II. - polopenze bufet, relax centrum v hotelu - červenec 2023

Švýcarsko - ŠVÝCARSKÉ ŽELEZNIČNÍ DOBRODRUŽSTVÍ II. - polopenze bufet, relax centrum v hotelu - červenec 2023Nádherných železničních tratí je ve Švýcarsku při přepočtu na velikost země nejvíce v Evropě. Proto vzniklo pokračování Švýcarského železničního dobrodružství. Projedete světoznámou zubačkou pod vrcholy Eiger, Jungfrau a Mönch, zlatým panoramatickým expresem překonáte hory nad Ženevským jezerem a zubačkou vyšplháte na vyhlídkovou horu Rochers de Naye. Třešničkou na dortu je jízda historickým parním vlakem nad Ženevským jezerem.

Nádherných železničních tratí je ve Švýcarsku při přepočtu na velikost země nejvíce v Evropě. Proto jsme vypracovali pokračování Švýcarského železničního dobrodružství. Projedete světoznámou zubačkou pod vrcholy Eiger, Jungfrau a Mönch, zlatým panoramatickým expresem překonáte hory nad Ženevským jezerem a zubačkou vyšplháte na vyhlídkovou horu Rochers de Naye. Třešničkou na dortu je jízda historickým parním vlakem nad Ženevským jezerem. A celé to rámuje spousta nádherně položených švýcarských městeček.

Trasa