Zdroj: http://www.rioverda.cz/index.php?a=oman/kanarske-ostrovy-esp-to-nejlepsi-z-tenerife-la-gomera-polopenze-hotel  •  Vydáno: 10.2.2023 22:57  •  Autor: Rioverda

Kanárské ostrovy (ESP) - TO NEJLEPŠÍ Z TENERIFE + LA GOMERA - polopenze - říjen 2023

Kanárské ostrovy (ESP) - TO NEJLEPŠÍ Z TENERIFE + LA GOMERA - polopenze - říjen 2023Dopřejte si Kanáry – s průvodcem, který se vyzná… Společně se vydáte za krásami ostrovů Tenerife a La Gomera. Užijete si moře a letovisko Puerto de la Cruz. Vydáte se do národního parku se sopkou Pico del Teide, Orotavy i hlavního města Santa Cruz. Projdete se vavřínovými lesy i Kolumbovým městem San Sebastian. Ukázka pískacího jazyka na ostrově Gomera * Nejvyšší španělská hora Pico del Teide * Nádherné sopečné i saharské písečné pláže * Kouzelné šlechtické město Orotava

Dopřejte si Kanáry – s průvodcem, který se vyzná… Společně se vydáte za krásami ostrovů Tenerife a La Gomera. Užijete si moře a letovisko Puerto de la Cruz. Vydáte se do národního parku se sopkou Pico del Teide, Orotavy i hlavního města Santa Cruz. Projdete se vavřínovými lesy i Kolumbovým městem San Sebastian. Poznávejte Španělsko jako nikdy předtím a prožijte kanárský ostrov Tenerife!

 

 

 

 

Termín zájezdu:

16.10. - 23.10.2023

 

Cena od Kč 36.990,-

 

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

 

 

 

DŮLEŽITÉ INFORMACE

 

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Přesné časy odletu a příletu budou upřesněny v pokynech před zájezdem, o plánovaných časech se můžete informovat v CK. Tyto časy jsou určeny aktuálním letovým řádem a mohou podléhat změnám. Ubytování je možné vždy po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.

 

U zájezdů do zahraničí je první a poslední den určen především k zajištění dopravy, transferů a ubytování. Program v tyto dny může být přizpůsoben letovým řádům a jiným okolnostem.

 

V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.

 

Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

 

Pořadatel:Rady na cestu