Zdroj: http://www.rioverda.cz/index.php?a=uvod/thajsko-velky-okruh-jiznim-thajsem-doobsazeni-pro-zenu  •  Vydáno: 23.6.2023 22:03  •  Autor: Rioverda

Thajsko - VELKÝ OKRUH JIŽNÍM THAJSKEM - listopad 2023, únor, březen a listopad 2024

Thajsko - VELKÝ OKRUH JIŽNÍM THAJSKEM - listopad 2023, únor, březen a listopad 2024Pět ostrovů jižního Thajska * oblíbený okruh pro ty, kteří nechtějí být omezeni jen jedním letoviskem * zájezd je ideální kombinací pobytového a poznávacího zájezdu pod vedením profesionálního - česky mluvícího - průvodce. V rámci fakultativního výletu můžete navštívit i Bangkok - chrám Wat Traimit v čínské čtvrti se sochou zlatého Buddhy z 5,5 t ryzího zlata, dále chrámový komplex Wat Po se sochou ležícího Buddhy, královský palác – Grand Palace a Wat Phra Kaeo se sochou Smaragdového Buddhy.

 
 Pět ostrorů jižního Thajska v rámci jedné dovolené
  • oblíbený okruh pro zájemce o pobyt na plážích, kteří nechtějí být omezeni jen jedním letoviskem
  • zájezd je ideální kombinace pobytového a poznávacího zájezdu
  • pod vedením profesionálního česky mluvícího průvodce

Podrobný itinerář zájezdu

  • 1.DEN - ODLET Z PRAHY DO BANGKOKU
    Odlet z letiště Praha.
  • 2.DEN - PŘÍLET DO BANGKOKU
    Snídaně v letadle, přílet do Bangkoku. Transfer do hotelu, ubytování.
  • 3.DEN - POZNÁNÍ BANGKOKU VČETNĚ KRÁLOVSKÉHO PALÁCE
    Snídaně. Celodenní fakultativní prohlídka města. Navštívíte chrám Wat Traimit v čínské čtvrti, kde se nachází socha zlatého Buddhy, která je vyrobena z 5,5 t ryzího zlata, dále chrámový komplex Wat Po se sochou ležícího Buddhy. Odpoledne uvidíte královský palác – Grand Palace a zde si prohlédnete chrám Wat Phra Kaeo, ve kterém se nachází jeden z nejvýznamnějších symbolů Thajska – socha Smaragdového Buddhy. Poté budete mít možnost neopakovatelného zážitku z projižďky lodí po kanálech řeky Chao Phraya, vodní tepny města, během které se podíváte na chrám Wat Arun. V závěru prohlídky také navštívíte manufakturu drahých kamenů a zlata. Příjezd do hotelu.
  • 4.DEN - PŘELET PHUKET
    Snídaně, transfer na letiště a odlet na ostrov Phuket, který je turisty nazýván perlou v Andamanském moři. Transfer do hotelu, ubytování. Volný program.
  • 5.DEN - OSTROV JAMES BONDI ISLAND
    Snídaně. Individuální volno na koupání, opalování, sport či fakultativní výlety. Ostrov Phuket se nachází 900 km jižně od Bangkoku. Jedná se o největší, zároveň však nejdražší z thajských ostrovů. Můžete obdivovat nádherné, dlouhé písčité pláže s nesčetnými mořskými zátokami. Doporučujeme návštěvu města Phuket s možností výhodných nákupů, návštěvy trhů, denních a nočních klubů, masážních salonů, barů a diskoték. Neměli byste si nechat ujít fakultativní výlet lodí na ostrov Jamese Bonda.
  • 6.DEN - LODÍ NA OSTROV PHI PHI
  • Snídaně. Transfer lodí na ostrov Phi Phi. Ubytování je zajištěno v kvalitních bungalovech s příslušenstvím.
  • 7.DEN - OSTROV PHI PHI
    Snídaně. Individuální volno. Phi Phi – skalnaté krasové souostroví, vyčnívající z průzračných vod Andamanského moře. Okouzlí Vás průzračně čistou vodou, plážemi s bílým pískem lemovanými palmovými háji, neuvěřitelně barevným podmořským světem. Ostrov je pravým rájem pro potápěče od amatérů po nejnáročnější profesionály. Vynikající mořská kuchyně Vás bude provázet na každém kroku. Nabízí se zde nepřeberné množství lodních výletů (rybaření, potápění...).
  • 8.DEN - LODÍ NA OSTROV KO LANTA
    Snídaně. Lodní transfer na ostrov Ko Lanta. Ubytování v resortu, volný program.
  • 9.DEN - OSTROV KO LANTA
    Snídaně. Individuální volno na tomto překrásném ostrově. Rozhodně doporučujeme fakultativni výlet po ostrově. Návštěva resortu z naplavenin z Andamanského moře. Zastávka s výhledem na ostrov u luxusních vilek českých filmových hvězd. Příjezd do národního parku na jižním cípu ostrova, výstup k majáku s nádherným výhledem na okolní ostrůvky. Možnost pozorovat varany skvrnité. Příjezd k tropickému deštnému lesu, procházka džunglí k vodopádu. Oběd na vyhlídce nad východní částí ostrova. Prohlídka starého města Lanta Old Town. Procházka mangrovovými porosty Tung Yee Peng a projížďka motorovou lodí kolem těchto mangrovníků k opicím makakům jávským, kteří tam volně žijí. Návrat zpět do hotelu. Večery na ostrově bývají poklidné, neskutečná hra barev zapadajícího slunce je dobrou kulisou k posezení u sklenky dobrého pití.
  • 10.DEN - LODÍ NA KRABI
    Snídaně. Transfer lodí na Krabi, nádherné a zatím stále ještě poklidné místo, které si svou přírodní krásou nezadá s Phi Phi. Ubytování.
  • 11.DEN - LETOVISKO KRABI
    Snídaně, individuální volno. Krabi se právem považuje za jedno z nejhezčích míst v Thajsku. Překrásné dlouhé pláže s jemným korálovým pískem, lemované palmami nabízejí ideální místo pro romantickou dovolenou. Pestrobarevný podmořský svět s fascinujícími skalními útesy vybízí k potápění či ke šnorchlování. Vynikající možnosti k lodním výletům na některý z mnoha neobydlených ostrůvků v okolí.
  • 12.DEN - LODÍ NA OSTROV KO SAMUI
    Snídaně. Transfer scénickou krajinou šíje Kra do Don Saku, přejezd trajektem na Ko Samui, příjezd do hotelu, ubytování.
  • 13.DEN - OSTROV KO SAMUI
    Snídaně. Pobyt na ostrově, který Vás ohromí svou krásou již při prvním pohledu. Ostrov je lemován překrásnými plážemi s bílým korálovým pískem. Ko Samui je největší z 80 ostrovů souostroví, z nichž většina tvoří národní mořský park Ang Thong, sestávající z neobydlených ostrůvků a panenského korálového moře. Doporučujeme fakultativní výlet k vodopádům do vnitrozemí ostrova, cestou návštěva motýlí farmy a velké sochy Buddhy.
  • 14.DEN - SAMUI - BANGKOK - PRAHA
    Snídaně. Transfer na letiště a odlet do Bangkoku. Přesun na mezinárodní letiště, odlet do Prahy.
  • 15.DEN - PŘÍLET DO PRAHY
    Přílet do Prahy.
 
Termín zájezdu:
10.11. - 24.11.2023 - volná místa
Cena od Kč 71.990,-
Aktuálně FM cena od Kč 66.990,-
 
 
 
 
 
17.11. - 1.12.2023 - uzavřeno
Cena od Kč 71.990,-
FM cena od Kč 66.900,-
 
2.2. - 16.2.2024
Cena od Kč 73.990,-
FM cena od Kč 68.790,-
 
16.2. - 1.3.2024
Cena od Kč 76.990,-
FM cena od Kč 71.590,-
 
15.3. - 29.3.2024
Cena od Kč 73.990,-
FM cena od Kč 68.790,-
 
22.11. - 6.12.2024
Cena od Kč 73.990,-
FM cena od Kč 68.790,-
 
 
 
 
 
CENA ZAHRNUJE:
- leteckou přepravu Praha – Bangkok – Praha s přestupy
- leteckou přepravu Bangkok – Phuket, Ko Samui – Bangkok
- letištní taxy
- lodní lístky Phuket – Phi Phi, Phi Phi – Ko Lanta, Ko Lanta – Krabi, Don Sak – Ko Samui
- transfery klimatizovanými minibusy
- 12x ubytování se snídaní v hotelech 3*-4* (Bangkok, Phuket, Phi Phi, Ko Lanta, Krabi, Ko Samui)
 

CENA NEZAHRNUJE:

- pojištění léčebných výloh včetně připojištěn COVID-19
- fakultativní výlety

- spropitné cca 20 USD

  • Bangkok Královský Palác
  • Ko Lanta maják
  • Ko Lanta
  • Ko Samui
  • Bangkok Královský Palác 

 Pořadatel:ESO travel